Netwerk & -Systeembeheer

 


Een goed functionerend netwerk- en beheersysteem is essentieel voor het succes van uw organisatie. ICT-specialist Pala Automatisering in Rotterdam is voor u een zeer servicegerichte partner als het gaat om het beheer van uw netwerken en systemen.

Door onze jarenlange ervaring als netwerk- en systeembeheerder weten wij als geen ander wat er binnen uw organisatie gevraagd en geëist wordt op het gebied van onder meer computers, laptops, printers, telefoons en overige hardware. Ons specialisme is weliswaar netwerk- en systeembeheer voor de transport- en logistieke sector, maar dat betekent uiteraard niet dat we ons niet wagen aan opdrachten in andere sectoren.

Pala Automatisering legt netwerken aan, beveiligt deze optimaal, houdt deze up-to-date en zorgt er bij eventuele calamiteiten voor dat u snel weer kunt beschikken over een goed functionerend netwerk. Natuurlijk zijn onze systeem- en netwerkbeheerders ook inzetbaar op tijden waarop u ons het hardste nodig hebt, zoals bij een storing of een andere calamiteit.

Pala Automatisering legt netwerken aan, beveiligt deze optimaal, houdt deze up-to-date en zorgt er bij eventuele calamiteiten voor dat u snel weer kunt beschikken over een goed functionerend netwerk. Natuurlijk zijn onze systeem- en netwerkbeheerders ook inzetbaar op tijden waarop u ons het hardste nodig hebt, zoals bij een storing of een andere calamiteit.

 

Hulp op locatie

 


Een foutloos functionerend systeem binnen een bedrijf is één van de belangrijkste onderdelen. De systeembeheerders van Pala Automatisering staan 24 uur per dag, zeven dagen per week klaar bij storingen, problemen of andere mankementen tot om actie over te gaan. In overleg doen wij periodieke onderhoud van uw systemen. Hierbij komt onze systeembeheerder op locatie voor onderhoud. Periodieke onderhoud per week, maand, kwartaal of jaar. Tijdens het onderhoud vindt er een uitermate grote controle plaats. Tijdens de controle worden uw systemen en netwerk specifiek op alle punten gecontroleerd waarna er een rapportage van gemaakt wordt. Dankzij deze vorm van dienst zal uw systeem naar behoren functioneren.

 

Hulp op afstand

 


Remote Systeem- en netwerkbeheer of beheer op afstand begint de meest populaire vorm te worden van Systeem- en netwerkbeheer. Een klant op afstand helpen is in de gevallen veel gunstiger zowel voor de klant als voor de systeembeheerder zelf. • SNELLER HULP BIJ EEN STORING/PROBLEEM. • GEEN WACHTTIJD, MAAR DIRECT HULP. • GEEN VOORRIJKOSTEN Deze vorm van dienst is ideaal voor problemen/storingen welke niet zo groot zijn, maar ook voor problemen die een hoge prioriteit hebben en z.s.m. verholpen moeten worden.

 

Monitoring

 


De gespecialiseerde Systeem- en netwerkbeheerders van Pala Automatisering zijn continu op afstand (remote) bezig door een oogje te houden op de systemen van uw bedrijf, hierdoor voorkomen zij mogelijke problemen die in de toekomst kunnen ontstaan. Voorkomen van een probleem is beter dan genezen van een probleem. Uiteraard komen onze Systeem- en netwerkbeheerders ook op locatie voor onderhoud en controle. Door middel van netwerk monitoring verzorgt Pala Automatisering het preventieve onderhoud en Systeem- en netwerkbeheer van al uw systemen en netwerk. Dankzij deze service verminderen onze Systeem- en netwerkbeheer de downtime tot het minimum. Hierdoor kunnen we een mogelijke dreigement al proactief oplossen voordat het uw systeem of netwerk

Waarom Systeembeheer en Netwerkbeheer bij Pala Automatisering?


Het Systeem & Netwerk is de meest intensieve gebruikte onderdeel binnen uw bedrijf. Dat het systeem & netwerk met een uitermate zeer hoge prestatie functioneert is waar elk bedrijf naar verlangt. Pala Automatisering biedt zijn klanten een regelmatige beheer en onderhoud waardoor uw netwerk en systemen met een hoge garantie blijven functioneert. Soms kan er toch problemen voorkomen waardoor uw systemen niet naar behoren of helemaal niet meer functioneren. Hier komen onze netwerkbeheerders of systeembeheerders in actie welke 24 uur per dag, zeven dagen per week voor uw bedrijf klaar staat om alle problemen op te lossen.

KLanten case Maas

Maas was 2 jaar bezig om de terminal server werkend te krijgen zonder dagelijkse storingen. De server liep vast, alle processen waren traag daardoor moesten systemen dagelijks herstart worden. Het ging niet simpele administratieve systemen, maar om de systemen die belangrijk zijn voor de bedrijfsvoering. Dagelijks vielen deze systemen uit en 70 mensen moesten een kwartier wachten tot ze week konden gaan werken.
Lees hoe Pala Automatisering deze situatie in 2 weken heeft opgelost. 

Advies over de huidige situatie van uw bedrijf? Maak een afspraak voor een site-check.