Organisatie

Pala Automatisering is een IT specialist welke betere IT oplossingen biedt in de “Transport en Logistieke” sector. Natuurlijk werkt Pala Automatisering ook met bedrijven in elk andere sector. Het bedrijf is opgericht in 2007 en bevindt zich op de Rotterdamse Waalhaven. Pala Automatisering heeft verschillende gespecialiseerde medewerkers onder andere; netwerkbeheerders, systeembeheerders & software engineers, welke continue de systemen van klanten monitoren waardoor ze problemen/storingen die mogelijk kunnen ontstaan in de toekomt vermijden.

Het team van Pala Automatisering bestaat momenteel uit 8 medewerkers: 4 programmeurs en 4 netwerkengineers. Pala Automatisering onderscheidt zich door een extreem hoog serviceniveau. Dat betekent dat u altijd een beroep op ons mag doen. Overdag, doordeweeks, ’s avonds of in het weekend, wij zijn 24/7/365 via de vaste lijn én mobiel voor onze klanten bereikbaar.

Door haar kwalitatieve, betrouwbare én professionele werkwijze heeft Pala Automatisering zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste regionale spelers op het gebied van netwerk- en systeembeheer voor organisaties in de transport- en logistieke sector. Daarnaast is het ook helemaal thuis in maatwerk hard- en software, Cloud-diensten, VoIP-telefonie, internet en logistieke oplossingen.

Advies over de huidige situatie van uw bedrijf? Maak een afspraak voor een site-check.