Antispam online

Antispam online

Pala Automatisering biedt een zeer effectief Antispam Online service aan welke uw mailserver beschermt. Dankzij deze online service is uw bedrijf volledig beschermt tegen spam of virussen welke binnen wilt dringen in de mailserver. Deze service neemt met zich vele voordelen mee, u hoeft verder niets te installeren waardoor uw mailserver niet belast wordt er zijn geen hoge kosten hier aan gebonden en hiernaast gaat alles automatisch.

Over deze dienst

Wat is is spam?
Spam is ongewenste e-mail (vaak reclame), wat doorgaans in grote aantallen tegelijk verstuurd wordt naar e-mailadressen of gepost wordt op nieuwsgroepen. De ontvangende partij heeft geen toestemming gegeven voor het ontvangen van de e-mail middels een opt-insysteem. De ongewenste mails worden als irritant beschouwd. Het versturen van spam is strafbaar. In Nederland ziet de Opta er op toe dat bedrijven die spam versturen worden aangepakt.

Antispam online
Antispam online is een éénvoudig, maar effectief oplossing voor de spam die bij u wilt binnendringen in de mail. De Antispam Online service zorgt ervoor dat alle spam tijdig wordt onderschept, die bij uw mailserver wilt binnendringen. In combinatie met de virusscanner is de Antispam Online Service de perfecte duo voor al uw spam en virussen binnen de mailserver. Antispam Online is eenvoudig in werking te stellen en hiervoor hoeft u niets te installeren binnen uw mailserver.
Voordelen van Antispam Online
• Spam wordt ‘buiten de deur’ al gefilterd en opgeslagen.
• De eigen e-mail server wordt niet belast.
• Geen investeringen, eenvoudige maandelijkse/jaarlijkse betaling.
• Snelle uitrol, ook op grote schaal;
• Altijd de meest recente anti-spam oplossing
• Onderhoudsvrij
• Geen aanpassingen aan uw huidige infrastructuur nodig
• Geschikt voor iedereen met een eigen domeinnaam

Antispam Online (Virusbeveiliging)
De beveiligingsdienst binnen de Antispam Online service functioneert als een douane voor virussen. Er wordt een controle uitgevoerd bij de binnenkomende berichten. Hierdoor biedt en garandeert deze beveiligingsdienst een uitermate hoog percentage qua onderschepping van virussen.

Advies over de huidige situatie van uw bedrijf? Maak een afspraak voor een site-check.