BACK-UP Online

Back-up online

Tegenwoordig is het back-up van een bedrijf het meest kritische punt waar er aandacht aan besteed wordt. Tijdens een crash van een server of andere omgevallen moet er altijd een back-up zijn waardoor het bedrijf weer te werk kan gaan. Pala Automatisering biedt klanten een Online Back-up dienst aan om een zekerheid te stellen van het back-up. Het voorkomen van een probleem is gunstiger als het stillen van de pijn hierdoor bieden wij onze klanten deze dienst aan om hen te garanderen van zijn back-up.

Over deze dienst

Wat is een Back-up?
Een back-up of reservekopie is een kopie van gegevens die zich op een gegevensdrager of binnen een applicatie bevinden. De kopie van al deze gegevens wordt een back-up genoemd. Wanneer uw bedrijf deze belangrijke gegevens door omstandigheden kwijtraakt heeft u altijd nog uw reserve kopie (back-up) waardoor u zich helemaal geen zorgen hoef te maken.

Back-up Online
Pala Automatisering biedt klanten die een geautomatiseerde back-up wensen, een eigen back-up online service aan. Door middel van de Online Back-up service staan al uw bestanden veilig opgeborgen. Tijdens een servercrash, diefstal, brand of andere vormen van schade hoeft u zich nooit meer zorgen te maken, want alle data staat veilig. Elke dag wordt er automatisch back-up gemaakt van de geselecteerde bestanden/mappen binnen uw server. De bestanden worden vervolgen opgeslagen gedurende de afgesproken periode.

Voordelen van Back-up Online
• Altijd zekerheid van een back-up.
• Back-up wordt automatisch gemaakt.
• De bestanden die in de back-up staan zijn allemaal veilig opgeborgen en versleuteld.
• Wanneer de back-up is gemaakt krijgt u een overzicht van de back-up.
• Het maken van een back-up wordt nooit meer vergeten.

Advies over de huidige situatie van uw bedrijf? Maak een afspraak voor een site-check.