Hard & -Software

Hard & -Software

Is uw bedrijf of instelling toe aan een nieuw werkstation, server of andere randapparatuur. Weet u niet welke software u moet aanschaffen voor uw hardware? Pala Automatisering analyseert uw complete situatie en geeft u het juiste advies voor de benodigde hard & -software.
Pala Automatisering staat voor u klaar om uitgebreid advies te verlenen bij een nieuw aankoop en installatie van hard & -software.
Pala Automatisering is partner van diverse grote leveranciers welke top-kwaliteit hard- & software leveren. Hierdoor zal uw bedrijf flexibel te werk gaan, waardoor de prestaties zullen stijgen. U kunt bij Pala Automatisering ook terecht voor advies/installatie/ondersteuning/lease/aankoop van hardware.

Wilt u niet zelf investeren?
Pala Automatisering kan u alles op basis van een vast bedrag per maand leveren.

Over deze dienst

Hardware
De functionaliteit van de hardware binnen uw bedrijf is een zeer belangrijk onderdeel. Dat alles naar behoren functioneer is de eis van elk klant en tevens onze plicht. Pala Automatisering biedt u zekerheid over de functionaliteit binnen uw bedrijf waarop u kan vertrouwen.
Pala Automatisering is continue bezig met het monitoren van de aanwezige hardware binnen uw bedrijf. Wij beheren, installeren en monitoren elk hardware binnen uw bedrijf. Hiernaast rapporten wij wat er gaande is met de uw hardware, en geven tijdig advies waardoor we problemen voorkomen.

Software
Dat software noodzakelijk is voor uw bedrijfsvoering is duidelijk. De keuze voor de juiste software en bijbehorende licentiemodel wordt al een stuk complexer. Gebruiksovereenkomsten, regelgeving, diverse aanschafvormen en het bijhouden van uw contractuele verplichtingen zijn zaken die menige organisatie voor ingewikkelde keuzes stelt.
Pala automatisering geeft advies over software en licentievormen waarbij we de total cost of ownership scherp in het oog houden en beheren. U wilt toch ook het beste uit uw software halen?
Geïntresseerd?

Vraag een offerte bij één van onze medewerkers aan
[button link=”http://pala-it.com/contact]Contact[/button]

Advies over de huidige situatie van uw bedrijf? Maak een afspraak voor een site-check.