Zakelijk internet

Zakelijk internet

Pala Automatisering Internet is een zakelijke internetoplossing. Wij leveren u een breedbandinternetverbinding die wordt afgestemd op uw behoefte. Met een internetverbinding van Pala Automatisering bent u verzekerd van snelle en betrouwbare toegang tot het internet. Ook is de Pala Automatisering Internetdienst eenvoudig uit te breiden met diverse zakelijke toepassingen als webhosting, e-mail, telefonie, etc. In deze dienstbeschrijving worden de mogelijkheden van Pala Automatisering Internet beschreven.

Over deze dienst

Zakelijk Internet is een snelle internetverbinding welke Pala Automatisering u aanbiedt.
Het is dé oplossing voor de veeleisende zakelijke gebruiker die zoekt naar gegarandeerde bandbreedte. Zakelijk Internet maakt dankzij de vaste IP adressen en hoge bandbreedtes toepassingen als eigen servers, beheer op afstand, VPN en tele- en thuiswerken mogelijk.

U krijgt de bandbreedte waarvoor u betaalt
– Vaste IP-adressen
– Eén aanspreekpunt voor Internet, Telefonie en Hosting (mail)
– Duidelijke afspraken over kwaliteit, garantie, veiligheid en service
– Supersnel en betrouwbaar Internet
– Extra zekerheid met Redundante verbindingen
– Zorgeloos overstappen zonder downtime
– Netwerk monitoring 24 uur per dag, 7 dagen per week
– Gemakkelijk uit te breiden met Pin en Chip.
– Eigen installatieservice

Wat is Pala Automatisering Internet?
Pala Automatisering Internet is bij uitstek geschikt voor bedrijven die veel gebruikmaken van internet en daarbij voldoende bandbreedte beschikbaar willen hebben. Pala Automatisering Internet maakt het mogelijk om, dankzij hoge bandbreedtes, toepassingen als eigen servers, beheer op afstand, VPN en tele- en thuiswerken te gebruiken. Pala Automatisering heeft een landelijke dekking en streeft erna om in heel Nederland breedbandverbindingen te leveren.

Pala Automatisering Internet biedt:
– snelle en betrouwbare toegang tot het internet;
– uitgebreide keuze in de af te nemen snelheden van 128 Kb/s tot 1 Gb/s;
– keuze uit drie serviceniveaus (Gold, Silver en Bronze);
– professionele ondersteuning door de Pala Automatisering helpdesk;
– hoog beschikbaarheidsniveau van de verbinding;
– scherpe prijsstelling;
– diverse uitbreidingsmogelijkheden, zoals telefonie, webhosting, e-mail, datacenter, etc.

Hoe werkt Pala Automatisering Internet?
De Pala Automatisering Internetdienst voorziet in de ontsluiting van uw locatie op basis van een
breedbandaansluiting met het internet. Hierbij maakt Pala Automatisering gebruik van een bestaande telefoonlijn of glasverbinding, afhankelijk van de situatie op uw locatie. Pala Automatisering zorgt voor een modem waarop u uw eigen netwerk kunt aansluiten, zodat u bent verbonden met het internet.
Extra mogelijkheden met Pala Automatisering Internet
U kunt via uw Pala Automatisering Internetverbinding gebruikmaken van onderstaande diensten:

Anti-virus en spamfilters
Alle e-mails die via de Pala Automatisering E-maildienst zijn verstuurd , worden automatisch gescand op virussen. Pala Automatisering voorkomt hiermee dat u (ongewild) virussen verspreidt. Hierdoor beschikt u over een veilige omgeving, wat de kwaliteit van uw uitgaande e-mailverkeer ten goede komt. Daarnaast wordt binnenkomende e-mail gescand op spamcontent. Pala Automatisering voorziet spamberichten van een speciaal kenmerk waardoor uw e-mailprogramma in staat is deze e-mail eruit te filteren.

Redundantie
Bent u voor uw bedrijfsvoering steeds meer afhankelijk van uw netwerkinfrastructuur waarbij elke
onderbreking er een te veel is, dan stelt u deze afhankelijkheid veilig met de redundante
oplossing van Pala Automatisering. Bij de redundante oplossing maakt Pala Automatisering gebruik van twee toegangsnetwerken via verschillende netwerkdragers, zoals het traditionele telefonienetwerk (koper) en een glasvezelverbinding. Zo kunt u vertrouwen op een optimale beschikbaarheid van uw infrastructuur en netwerkverbindingen. Met een redundante oplossing verloopt uw verkeer over één verbinding en is een tweede verbinding inactief. Indien de primaire verbinding en/of router onbeschikbaar wordt, dan wordt overgeschakeld naar de secundaire verbinding.

Datacenter
Met de Datacenterdiensten biedt Pala Automatisering een aantrekkelijk alternatief voor het intern hosten van fysieke infrastructuur op uw locatie. Pala Automatisering biedt een (deels of volledig) beheerde ruimte die voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen voor plaatsing van eigen server-, netwerk- en/of telecommunicatieapparatuur.

Advies over de huidige situatie van uw bedrijf? Maak een afspraak voor een site-check.