overzicht

Sophos security

Helaas zien wij dat klanten toch nog regelmatig worden getroffen door ransomware. Daarom proberen wij met onze nieuwsbrieven en onze nieuwsitems dit onderwerp structureel onder uw aandacht te krijgen. We hebben in het verleden regelmatig tips gegeven over hoe ransomware te voorkomen is en hoe berichten te herkennen zijn.

Een manier om de kans op besmetting te verkleinen is door gebruik te maken van het product Sophos Intercept X. Sophos Intercept X is een 100% next-generation oplossing die ontworpen is om geavanceerde malware & ransomware-aanvallen tegen te gaan en een 360-graden overzicht van een aanval te bieden. De oplossing bouwt voort op de jarenlang geroemde technologie van zowel HitmanPro (SurfRight) en de marktleidende endpoint-oplossingen van Sophos.

4 reden waarom Sophos Intercept X uw security zal verbeteren:

1. 100% next-generation

In tegenstelling tot de traditionele file-scanning aanpak, die kijkt naar bekende aanvalspatronen van malware, biedt Sophos Intercept X continue monitoring (bewaking) op systeem-niveau voor het bekende EN onbekende. Daarmee beveiligt het tegen patient-zero, zero-day en memory-resident aanvallen die vandaag de dag het meest voorkomen onder cyberaanvallen.

2. Stopt ALLE ransomware varianten!

Sophos Intercept X bevat CryptoGuard, een geavanceerde anti-ransomware engine die ontworpen is om alle bekende en onbekende encryption-based ransomware aanvallen een halt toe te roepen. Door onderscheid te maken tussen “goede versleuteling” en “slechte versleuteling” is Cryptoguard nog meer uniek, gezien het in staat is aanpassingen aan bestanden terug te draaien naar de staat waarin ze verkeerden voordat een vorm van ransomware werd onderschept. Zelfs een telefoontje naar de helpdesk is hierbij niet benodigd. Bestanden worden namelijk volledig automatisch hersteld.

3. Een eenvoudige vorm van threat intelligence

Met Sophos Intercept X beschikt u ook over Root Cause analyse wat u voorziet van een makkelijk te begrijpen inzicht in de dreiging zoals het wat, wie, wanneer, waar, waarom en hoe van de malafide activiteit. Door duidelijk te maken welke stappen er genomen moeten worden, laat Root Cause analyse de keten van de aanval zien van begin tot einde, waarmee de oplossing een 360-graden zicht biedt op wat er is gebeurd.

4. Geavanceerde threat detectie en verwijdering

Sophos Clean, een geavanceerde threat detectie en opschoningsoplossing, zit bij Sophos Intercept X inbegrepen. Daarmee biedt het geavanceerde detectie van dreigingen die andere security vendoren wellicht missen. Het verwijdert automatisch alle sporen van een infectie en malware bits die vaak achterblijven en elimineert zo het risico van nieuwe aanvallen of ontwijkende malware die gebruik maken van dit soort sporen.

Voor meer informatie met betrekking tot prijzen kunt u contact met ons opnemen.

Jaar ervaring

0+

Jaar ervaring
Professionele engineers

0

Professionele engineers
Tevreden klanten

0+

Tevreden klanten
Werkzaam

0Landen

Werkzaam
Ondersteuning

024/7

Ondersteuning

Verhoog uw productiviteit en continuïteit met onze diensten. Let’s get started

Solutions

Uitgebreide IT oplossingen op maat

 • Orion_router

  Netwerk

  Cloud diensten zijn van een goed netwerk. Daarom zijn de systeem en netwerkdiensten van Pala-IT erg cruciaal voor uw IT.

 • Orion_telephone-operator

  Support

  Pala IT is bekend om zijn flexibiliteit, daarom staan wij letterlijk 24/7 klaar voor u.

 • Orion_computer-network

  Infrastructure

  Pala IT zorgt ervoor dat uw IT-infrastructuur altijd optimaal, stabiel en continu blijft functioneren.

 • Orion_settings-server

  Endpoint management

  Clients en servers worden actief en profactief beheerd en beveiligd, waardoor we een minimale downtime garanderen.

 • Orion_source-code

  Applications

  Gebruiksvriendelijk is belangrijk, hiervoor bieden wij voor implementaties voor hard en software op locatie.

 • Orion_add-image

  Ticketingtool

  Pala-IT biedt uw organisatie een geavanceerde managementtool, om uw eisen en wensen op een hoger niveau te brengen.

Voordelen

Met onze unieke diensten bieden wij uw organisatie garantie!

 • Minder kosten

  U kunt uw IT kosten schalen. Betaal alleen waarvan u gebruik maakt. Geen verborgen kosten, omdat alles al bekend is bij u welke eerder is besproken.

 • Vertrouwd IT advies

  Door regelmatige nieuwe ontwikkelingen is het van belang om continu geadviseerd te worden.

 • Meer productiviteit

  Door optimale en stabiele systemen verhoog je de productiviteit van je medewerkers.

 • Betrouwbaar netwerk

  Geen omkijken meer de door ons gerealiseerde netwerk blijft optimaal functioneren. Wij geven uw organisatie de volledige garantie met onze diensten.

 • Security

  Geïmplementeerde beveiligingsdiensten zoals onlinebackup en securitysoftware blijft uw data en infrastructuur en data veilig.

Stop wasting time and money on technology. Let’s get started

Pala-IT komt u altijd tegemoet met haar diensten. Wij laten merken dat we een onderdeel zijn van uw bedrijf in plaats van een extern partij.
Managing director: B. Pala,