Bektas Pala
Servers
Port

Pala Automatisering IT & Logistic solutions

Continuïteit staat bij ons als IT partner voorop. Een goed presterend bedrijfsnetwerk is essentieel voor iedere organisatie. Wij ontwerpen, implementeren en beheren netwerken voor organisaties die van hun netwerk continue beschikbaarheid eisen.

Wij leveren Managed Services op maat die ervoor zorgen dat uw IT infrastructuur probleemloos blijft functioneren. Om dit te realiseren hebben wij meerdere mogelijkheden om dit optimaal en naar uw wensen voor u te verzorgen.

Ons verhaal

Oprichting - 2007

Pala Automatisering is een IT specialist welke betere IT oplossingen biedt in de “Transport en Logistieke” sector. Natuurlijk werkt Pala Automatisering ook met bedrijven in elk andere sector. Het bedrijf is opgericht in 2007 en bevindt zich op de Rotterdamse Waalhaven. Pala Automatisering heeft verschillende gespecialiseerde medewerkers onder andere; netwerkbeheerders, systeembeheerders & software engineers, welke continue de systemen van klanten monitoren waardoor ze problemen/storingen die mogelijk kunnen ontstaan in de toekomt vermijden.

Eigenschappen

Door haar kwalitatieve, betrouwbare én professionele werkwijze heeft Pala Automatisering zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste regionale spelers op het gebied van netwerk- en systeembeheer voor organisaties in de transport- en logistieke sector. Daarnaast is het ook helemaal thuis in maatwerk hard- en software, Cloud-diensten, VoIP-telefonie, internet en logistieke oplossingen.

Team

Het team van Pala Automatisering bestaat momenteel uit 8 medewerkers: 4 programmeurs en 4 netwerkengineers. Pala Automatisering onderscheidt zich door een extreem hoog serviceniveau. Dat betekent dat u altijd een beroep op ons mag doen. Overdag, doordeweeks, ’s avonds of in het weekend, wij zijn 24/7/365 via de vaste lijn én mobiel voor onze klanten bereikbaar.

Bereikt in der jaren

Jaar ervaring

0+

Jaar ervaring
Professionals

0

Professionals
Tevreden klanten

0+

Tevreden klanten
Landen werkzaam

0

Landen werkzaam
Ondersteuning

24/70M

Ondersteuning

Pala-IT 4 stappenplan

 • Inventarisatie
 • Advies
 • Implementatie
 • Beheer

Deze 4 disciplines kunt u afzonderlijk gebruiken maar ook in combinatie.

hoc-nghe-it-1024x597

Inventarisatie

Wij inventariseren uw wensen en eisen op het gebied van ICT. Vervolgens brengen wij uw organisatie en ICT-omgeving in kaart.

Om dit goed te kunnen doen voert Pala-IT overleg met het management team, de ICT manager en met de dagelijkse gebruikers (eindgebruikers). Tijdens deze inventarisatie kunnen wij een ‘IT Quick Scan’ of een ‘IT Deep Scan’ toepassen.

Advies

Aan de hand van de inventarisatiefase bekijken wij vervolgens hoe u uw organisatie efficiënter en effectiever kunt maken met behulp van ICT.

Wij presenteren u een aantal oplossingen met voor- en nadelen voorzien van een investeringsoverzicht. Vervolgens overleggen wij met u welke variant het beste past bij uw bedrijfsdoelstellingen en budget.

Door onze bedrijfskundige achtergrond en jarenlange ervaring met ICT kunnen wij u snel en overzichtelijk adviseren.

Implementatie

Implementatie zegt het al; nieuwe automatisering in uw omgeving toepassen. Als u besluit ons advies uit te voeren, stellen wij eerst een concreet en praktisch projectplan op. U kunt ons het gehele project laten uitvoeren, maar ook een deel wanneer bijvoorbeeld u uw eigen ICT-afdeling een deel wilt laten doen.
Voor het beste resultaat bouwt Pala-it bij voorkeur een parallelle ICT-omgeving naast de bestaande ICT-omgeving. Hierdoor kunt u het project en de nieuwe omgeving eerst goedkeuren voordat de nieuwe ICT-omgeving wordt gelanceerd.

De verhuizing van uw data zal vervolgens in een weekend plaatsvinden. Afhankelijk van het project zijn op deze wijze van werken diverse varianten mogelijk en bespreekbaar.

Beheer

Pala-ITzal na de migratie naar de nieuwe automatisering, uw ICT-omgeving beheren.

Een ICT-oplossing kan nog zo goed bedacht en gebouwd zijn. Als het niet goed beheerd en onderhouden wordt, zal het steeds slechter functioneren. Uiteindelijk zal het een reële bedreiging voor de continuïteit van uw bedrijf worden. Het team van Pala-IT zal uw systeem goed onderhouden en beheren. Op deze wijze borgen wij de kwaliteit en functionaliteit van uw systeem en is de continuïteit van uw bedrijf gegarandeerd.

missie

Onze missie

Wij voorzien voornamelijk logistieke bedrijven, maar ook andere sectoren van IT, procesondersteuning en inzicht.

Klantgerichtheid, kwaliteit en betrouwbaarheid van dienstverlening staan hierin centraal. Wij overzien de technologische ontwikkeling en we nemen bedrijven mee in wat dat voor hen betekent. Als specialistisch partner zijn wij daarmee in staat om hen te ontzorgen. Hiermee leveren wij aantoonbaar meerwaarde in het proces, strategische wendbaarheid van de bedrijf en de best mogelijke ondersteuning voor de medewerker.

Onze visie

ICT is een primaire behoefte van mensen en organisaties om efficiënt samen te kunnen werken en optimaal te presteren.

Alles en iedereen is tegenwoordig met elkaar verbonden, mede dankzij het Internet . We bepalen zelf op welke manier we willen communiceren, (samen)werken en zelfs leven. We zijn digital nomads geworden!

De technologie die we hierbij gebruiken, maakt een steeds belangrijker onderdeel uit van ons leven en maakt samenwerken steeds makkelijker. Dit geldt voor mensen die onderling samenwerken, machines/apparaten die met elkaar communiceren én voor de communicatie tussen mensen en machines/apparaten. De technologie die we hiervoor gebruiken moet uiteraard goed beschermd worden. Aan privacy en bescherming van gegevens worden steeds hogere eisen gesteld.

In het tijdperk van digitale transformatie, waarbij het individu het tempo bepaalt, zijn regie, kennis en kunde nodig van de functionele behoeftes en de vertaling hiervan naar relevante ICT-oplossingen. Dit vraagt om een nieuw type dienstverlener, die in staat is om de gap te dichten.

visie
 • flag-2979_1fd1d414-4b4f-4887-a94a-493ba8e0b0c7
  Inzet

  Wees verantwoordelijk, werk samen als een team en communiceer duidelijk.

 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498
  Innovatie

  Denk buiten de kaders, en doe het voordat anderen het doen.

 • social-2938_fff97109-ad35-4b96-af03-fd13fcf18447
  Community

  Creër een positief werkplek en ondersteun anderen.

 • stars-3001_763de5f8-eede-4760-8629-dacce602e16f
  Excellence

  Lever altijd hoge kwaliteiten, bereik je doelen en verbeter het.

How-to-Become-a-Network-Engineer

Uw bedrijf is afhankelijk van uw IT systemen. Wij zijn ervan overtuigd dat we de enige IT partner zijn in de Randstad, die netwerk beheer, helpdesk, telefonie en projecten aanbiedt met zorg en aandacht.

Met de argumenten die hieronder zijn aangegeven kunt u zelf bepalen of u vertrouwt op de diensten van Pala IT om uw bedrijf draaiende te houden.

 • 24h-assistance-4792_e646a9f4-d75b-48ee-9111-6fa942cf36ea

  Help desk 24/7

  Wij ontwerpen, bouwen en beheren IT oplossingen gebaseerd op standaarden en zorgen zo dat uw zakelijk voordeel zo groot mogelijk is en het risico laag. Met hierbij 24/7 ondersteuning.

 • user-group-2874_87351201-7b45-463a-9b86-0ebd80aa8fa0

  Snelle reactie

  In noodsituaties is onze reactietijd een uur of minder, gegarandeerd. Een specialist beantwoordt de telefoon, of u stuurt een service ticket naar onze helpdesk.

 • lifebelt-3318_961b6f1a-b776-419e-8c86-1410d9959694

  Ervaren

  Wij werken alleen met professionele specialisten – gepokt en gemazeld – met minstens 5 tot 10 jaar ervaring. Wij zorgen dat onze specialisten continue bijgeschoold worden en vertrouwd zijn met de nieuwste technologieën.

 • royal-2995_51c8d05c-efe9-46d9-9a17-4b4e8fccfaad

  100% Tevredenheidsgarantie

  We willen dat u volledig tevreden bent met onze dienstverlening. We doen wat nodig is om u blij te maken. Geen gedoe, geen probleem.