Over ons

Pala Automatisering uw betere IT partner met meer dan 20 jaar ervaring.
bpala-over
over-pic2
over-pic

Pala Automatisering IT & Logistic solutions

Continuïteit staat bij ons als IT partner voorop. Een goed presterend bedrijfsnetwerk is essentieel voor iedere organisatie. Wij ontwerpen, implementeren en beheren netwerken voor organisaties die van hun netwerk continue beschikbaarheid eisen.

Wij leveren Managed Services op maat die ervoor zorgen dat uw IT infrastructuur probleemloos blijft functioneren. Om dit te realiseren hebben wij meerdere mogelijkheden om dit optimaal en naar uw wensen voor u te verzorgen.

IT Oplossingen

IT kan ingewikkeld zijn, maar met onze diensten helpen wij u beter op weg.

IT Oplossingen

Werkwijze

Dankzij onze werkwijze verhogen wij de productiviteit binnen uw ogranisatie.

Werkwijze

Waarom Pala-IT?

Continuïteit binnen uw infrastructuur staat bij ons als IT partner voorop.

Waarom Pala-IT?

Wie zijn wij?

Oprichting - 2007

Pala Automatisering is een IT specialist welke betere IT oplossingen biedt in de “Transport en Logistieke” sector. Natuurlijk werkt Pala Automatisering ook met bedrijven in elk andere sector. Het bedrijf is opgericht in 2007 en bevindt zich op de Rotterdamse Waalhaven. Pala Automatisering heeft verschillende gespecialiseerde medewerkers onder andere; netwerkbeheerders, systeembeheerders & software engineers, welke continue de systemen van klanten monitoren waardoor ze problemen/storingen die mogelijk kunnen ontstaan in de toekomt vermijden.

Team

Het team van Pala Automatisering bestaat momenteel uit 8 medewerkers: 4 programmeurs en 4 netwerkengineers. Pala Automatisering onderscheidt zich door een extreem hoog serviceniveau. Dat betekent dat u altijd een beroep op ons mag doen. Overdag, doordeweeks, ’s avonds of in het weekend, wij zijn 24/7/365 via de vaste lijn én mobiel voor onze klanten bereikbaar.

Eigenschappen

Door haar kwalitatieve, betrouwbare én professionele werkwijze heeft Pala Automatisering zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste regionale spelers op het gebied van netwerk- en systeembeheer voor organisaties in de transport- en logistieke sector. Daarnaast is het ook helemaal thuis in maatwerk hard- en software, Cloud-diensten, VoIP-telefonie, internet en logistieke oplossingen.

Bereikt in der jaren

Jaar ervaring

0+

Jaar ervaring
Professionals

0

Professionals
Tevreden klanten

0+

Tevreden klanten
Landen werkzaam

0

Landen werkzaam
Ondersteuning

24/70M

Ondersteuning