Werkwijze

Pala-IT onderscheidt zich met een gestructureerde, praktische en resultaatgerichte, no-nonsense aanpak.

Pala-IT 4 stappenplan

  • Inventarisatie
  • Advies
  • Implementatie
  • Beheer

Deze 4 disciplines kunt u afzonderlijk gebruiken maar ook in combinatie.

Inventarisatie

Wij inventariseren uw wensen en eisen op het gebied van ICT. Vervolgens brengen wij uw organisatie en ICT-omgeving in kaart.

Om dit goed te kunnen doen voert Pala-IT overleg met het management team, de ICT manager en met de dagelijkse gebruikers (eindgebruikers). Tijdens deze inventarisatie kunnen wij een ‘IT Quick Scan’ of een ‘IT Deep Scan’ toepassen.

Advies

Aan de hand van de inventarisatiefase bekijken wij vervolgens hoe u uw organisatie efficiënter en effectiever kunt maken met behulp van ICT.

Wij presenteren u een aantal oplossingen met voor- en nadelen voorzien van een investeringsoverzicht. Vervolgens overleggen wij met u welke variant het beste past bij uw bedrijfsdoelstellingen en budget.

Door onze bedrijfskundige achtergrond en jarenlange ervaring met ICT kunnen wij u snel en overzichtelijk adviseren.

Implementatie

Implementatie zegt het al; nieuwe automatisering in uw omgeving toepassen. Als u besluit ons advies uit te voeren, stellen wij eerst een concreet en praktisch projectplan op. U kunt ons het gehele project laten uitvoeren, maar ook een deel wanneer bijvoorbeeld u uw eigen ICT-afdeling een deel wilt laten doen.
Voor het beste resultaat bouwt Pala-it bij voorkeur een parallelle ICT-omgeving naast de bestaande ICT-omgeving. Hierdoor kunt u het project en de nieuwe omgeving eerst goedkeuren voordat de nieuwe ICT-omgeving wordt gelanceerd.

De verhuizing van uw data zal vervolgens in een weekend plaatsvinden. Afhankelijk van het project zijn op deze wijze van werken diverse varianten mogelijk en bespreekbaar.

Beheer

Pala-ITzal na de migratie naar de nieuwe automatisering, uw ICT-omgeving beheren.

Een ICT-oplossing kan nog zo goed bedacht en gebouwd zijn. Als het niet goed beheerd en onderhouden wordt, zal het steeds slechter functioneren. Uiteindelijk zal het een reële bedreiging voor de continuïteit van uw bedrijf worden. Het team van Pala-IT zal uw systeem goed onderhouden en beheren. Op deze wijze borgen wij de kwaliteit en functionaliteit van uw systeem en is de continuïteit van uw bedrijf gegarandeerd.